Atacuri fara precedent intre Antonescu si Ponta pe tema Rosia Montana. Antonescu, despre Ponta: PARŞIVEL!

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că, în opinia sa, premierul Victor Ponta “vrea tare” proiectul de la Roşia Montană, dar “nu asumă răspunderea”, ci o pasează Parlamentului.

Antonescu a spus că, din intervenţia de miercuri seară a premierului, el a înţeles că Victor Ponta este “absolut convins” că proiectul de la Roşia Montană este bun, corect şi aduce beneficii.

“Eu cred că premierul vrea tare acest proiect, dar nu asumă răspunderea”, a adăugat liderul PNL, într-un interviu la “Adevărul”.

El a amintit că primul care a spus că nu mai are rost dezbaterea din Parlament a fost Victor Ponta.

Proiectul Roşia Montană stârneşte vrajba la vârful USL. Iar Crin Antonescu îl atacă violent pe Victor Ponta. “Premierul vrea foarte tare acest proiect, dar nu vrea să-şi asume răspunderea”, a declarat Antonescu, care i-a pus, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, şi o etichetă şefului Guvernului: PARŞIVEL!

Ponta: Nu sunt neapărat supărat pe Antonescu

 

Premierul Victor Ponta a arătat că în cazul proiectului de lege legat de Roşia Montană s-a supărat pe cei care nu au analizat datele Guvernului privind necesarul de investiţii şi despăgubirile pe care le pot cere acţionarii companiei canadiene.

 

“M-am supărat pe cei care, înainte de se uita pe aceste hârtii, înainte de a-i chema şi pe unii şi pe alţii, au zis: «Eu sunt contra!»”, a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

 

Întrebat dacă s-a supărat şi pe Crin Antonescu, Ponta a răspuns: “Nu, nu neapărat. Primul care a fost, într-un mod oarecum extrem de demagogic, ca să spun direct, a fost Vasile Blaga. Primul care a ieşit a fost domnul Vasile Blaga, înţeleg în opoziţie. Declaraţia domnului Antonescu – eu nu am spus că trebuie să voteze proiectul. Eu am spus un singur lucru pe care l-am discutat cu domnia sa vineri: hai să facem acea comisie, hai să ducem oamenii din piaţă sau din Roşia Montană în Parlament, să-i ascultăm, să punem toate aceste date şi la final evident se ia o decizie prin vot”.

 

About Jurnalul Zilei